Termeni și Condiții

Termeni si conditii

1. Contract intre Utilizator si S.C.  CRIBO INDUSTRIAL SOLUTIONS S.R.L.

Va rugam cititi cu atentie acesti termeni si conditii contractuale inainte de a utiliza site-ul www.polymag.ro.

2. SITE

Continutul acestui site este in intregime in proprietatea S.C. CRIBO INDUSTRIAL SOLUTIONS S.R.L si poate fi folosit doar cu acordul prealabil al detinatorului. Toate informatiile si datele transmise catre polymag.ro vor fi folosite doar pentru efectuarea comenzilor dumneavoastra

3. ACCEPTAREA TERMENILOR SI CONDITIILOR

Vizitand si utilizand acest site sunteti de acord in totalitate cu conditiilor stipulate in rubrica Termeni si conditii si exprima acceptul dvs expres cu privire la acestea.

4. CONDITIILE FURNIZORULUI

Orice comanda efectuata pe site va fi considerata drept intentia dvs. de a utiliza un produs sau serviciu.

Prin completarea formularului de comanda sunteti de acord cu Termenii si Conditiile prezentului contract.
Daca cererea dvs.va fi acceptata veti primi un e-mail de confirmare (sau orice modalitate de confirmare a comenzii) de la polymag.ro  si va intra in vigoare prezentul contract.

5. CUM COMAND ?

Comanda telefonica

Pentru a comanda telefonic este de ajuns sa contactati Departamentul Vanzari la numarul de telefon: 0753.282.800 ,  Consultantii nostri va vor oferi informatiile necesare  comenzii si va vor acorda tot sprijinul pentru a selecta produsul care sa satisfaca cerintele dvs in cazul in care nu stiti ce ar trebui sa alegeti.

Comanda online

6. ANULARI / MODIFICARI

In cazul in care doriti anulare sau modificarea comenzii,este responsabilitatea dvs.de a informa in scris sau telefonicpolyamg.ro. despre intentiile dvs.

Polymag.ro. nu poate anula/modifica comanda dvs. inainte de a primi cererea ferma.In eventualitatea modificarii unei comenzi S.C. CRIBO INDUSTRIAL SOLUTIONS S.R.L. isi rezerva dreptul de a aplica anumite taxe pentru a acoperi costurile administrative care pot rezulta din aceasta actiune.

7. TRANSPORT

Expedierea pachetului se va face printr-o firma de curierat rapid, taxele postale nu sint incluse in pretul produsului,acestea fiind calculate separat in functie de valoarea, volumul si modul de expeditie al comenzii.

8. MODALITATI DE PLATA

Plata se poate face :

–  in numerar, la livrare (clienti persoane fizice sau juridice)

–  prin ordin de plata / virament bancar (clienti persoane juridice sau clienti persoane fizice)

Plata in numerar la livrare, in ron, la valoarea din momentul confirmarii telefonice sau in scris pe mail a comenzii… catre operatorul care efectueaza livrarea.

Pentru comenzile cu plata in numerar cu livrarea oriunde in Romania, plata se face integral in momentul livrarii.

9. UTILIZAREA SITE-ULUI

S.C. CRIBO INDUSTRIAL SOLUTIONS S.R.L. nu este responsabila pentru aptitudinile utilizatorului de a accesa sau utiliza site-ul si nici pentru esecurile generate de carenta acestor aptitudini.

10. OBLIGATIILE UTILIZATORULUI

www.polymag.ro nu vinde produse si / sau servicii care sa fie cumparate de catre minori. Poate vinde sau incasa contravaloarea unor produse/ servicii destinate minorilor, dar achizitionate de catre un adult.

11. INTERZICEREA ACCESULUI PE SITE

S.C. CRIBO INDUSTRIAL SOLUTIONS S.R.L. isi rezerva dreptul de a interzice oricand accesul pe site fara o notificare prealabila.

12. FORTA MAJORA

S.C. CRIBO INDUSTRIAL SOLUTIONS S.R.L nu este responsabila in cazul petrecerii unor evenimente cauzate de forta majora.
Evenimentele majore includ, dar fara a se limita, interventii guvernamentale, razboaie, incendii, inundatii, accidente grave etc., care pot afecta S.C. CRIBO INDUSTRIAL SOLUTIONS S.R.L. sau furnizorii sai.

13. MODIFICARI ASUPRA SITE-ULUI

S.C. CRIBO INDUSTRIAL SOLUTIONS S.R.L isi rezerva dreptul de a modifica continutul site-ul, baza de date, precum si alte caracteristici ale site-ului.

14. CONFIDENTIALITATE

14.1. Introducere

În operațiunile de procesare a datelor cu caracter personal pe site-ul polymag.ro se utilizează date cu carater personal cum ar fi:
• Date despre clienți;
• Date privind utilizatorii site-ului;
• Date privind abonații la informările lunare/săptămânale;

Procesul de prelucrare a acestor tipuri de date este supus legislației privind prelucrarea datelor cu caracter personal: REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date și de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul general privind protecția datelor – GDPR), prin care se reglementează în mod explicit activitățile de procesare a datelor cu caracter personal, calitățile entităților juridice ce procesează date cu caracter personal, rolurile și responsabilitățile acestora.

14.1. S.C. CRIBO INDUSTRIAL SOLUTIONS S.R.L si polymag.ro  respecta legile in vigoare privind confidentialitatea datelor.
www.polymag.ro si S.C. CRIBO INDUSTRIAL SOLUTIONS S.R.L. se angajaza sa nu transmita datele personale ale utilizatorilor site-ului catre terti si sa le foloseasca numai in scopul stabilirii contactului cu clientii sai precum si in scopul informarii acestora asupra aspectelor legate de functionarea site-ului si a ofertelor acestuia.
www.polymag.ro si S.C. CRIBO INDUSTRIAL SOLUTIONS S.R.L nu incurajeaza SPAM-ul, nu furnizeaza adresa dumneavoastra de e-mail unor terti (persoane fizice sau juridice), nu vinde, nu ofera, nu face schimb de adrese e-mail obtinute prin intermediul acestui site, nu divulga adresa dumneavoastra de e-mail altor persoane care acceseaza paginile acestui site, fara acordul dumneavoastra explicit.
Orice utilizator care a furnizat explicit pe site-ul www.polymag.ro.ro adresa sa de email poate opta ca aceasta sa fie stearsa din baza de date a www.polymag.ro.

15. LEGEA GUVERNANTA

Acesti temeni si conditii reprezinta contractul dintre Utilizator si S.C. CRIBO INDUSTRIAL SOLUTIONS S.R.L si este guvernat de legile din Romania.
In caz de litigiu, se va incerca mai intai o rezolvare pe cale amiabila, in termen de 30 zile de la inregistrarea reclamatiei la sediul S.C. CRIBO INDUSTRIAL SOLUTIONS S.R.L..
Orice tentativa de acces neautorizat la site-ul www.polymag.ro si orice incercare de frauda va fi raportata autoritatilor competente.

 
 
Coș cumpărături