Despre noi

Calitatea productiei, linia de distributie si nu in ultimul rand promptitudinea si seriozitatea furnizorilor, toate acestea constituie premisele unei afaceri de succes.
Considerand aceasta afirmatie ca un motto demn de urmat, polymag.ro se angajeaza sa va ofere accesul rapid si usor la cele mai diverse tehnologii, dezvoltate de firme de prestigiu din intreaga lume.
Indiferent daca excelati in productie industriala de masini sau instalatii, amenajari si constructii sau productie publicitara, gama larga de produse ale unor producatori de renume ca   3M, Loctite, Pferd, WD-40 etc va poate acoperi necesarul de materiale abrazive, adezive sau pentru  protectia muncii  raspunzand unor cerinte specifice, tehnice si de calitate. Cu o experinta de peste 6 ani in domeniu,polymag.ro  este un partener stabil in relatiile cu producatori de renume.
Chiar daca stiti exact de ce aveti nevoie sau apelati la consultantii nostri pentru elaborarea unor solutii specifice, va asiguram de calitatea deja recunoscuta la nivel international a produselor pe care vi le oferim si de suportul neconditionat al specialistilor nostrii in domeniu,  pentru a dezvolta  o relatie de parteneriat durabila si de calitate.
Gama de produse distribuite de polymag.ro  este mult mai larga. Pentru orice intrebare sau informatie suplimentara va rugam sa ne contactati.

 

Polymag Distribution marca inregistrata S.C. CRIBO INDUSTRIAL SOLUTION S.R.L.